Fons

Serveis que oferim

Serveis

» Podologia esportiva

Estudi i tractament de les afeccions del peu de l’esportista, amb la finalitat de reduir la incidència de lesions i optimitzar-ne el rendiment esportiu.

El peu és l'element anatòmic que més estrés pateix a la majoria de les activitats esportives, sobretot a les de carrera contínua i salt. És important la prevenció perquè petites alteracions estructurals de l'aparell locomotor poden provocar lesions que poden fer-se cròniques.

* Sol·licitar informació

Serveis

» Podologia pediàtrica

És de vital importància controlar l'aparell locomotor durant el creixement dels infants. No hem de fixar-nos només en els peus, també hem de tenir cura de la posició dels turmells, genolls i malucs, que poden provocar alteracions a l'esquena. Nosaltres li donem tota la importància durant el creixement dels infants.

Les visites diagnòstiques del infants (fins 14 anys) són gratuïtes, on tindràs l'opinió global de la biomecànica del nen o nena.

* Sol·licitar informació

Serveis

» Quiropòdies (berrugues, fongs, ungles clavades, durícies, etc.)

Oferim tractament de quiropòdies, on treiem de forma ràpida les molèsties dels peus; cura de papil·lomes o berrugues plantars i sobretot el tractament exclusiu de les alteracions biomecàniques amb la tècnica d'Evarist Rodríguez (pioner de la podologia al nostre país) amb el seu sistema de suports plantars a mida (plantilles).

* Sol·licitar informació

Serveis

» Cirurgia ungueal ambulatòria

Realitzem cirurgia ambulatòria de les ungles incarnates (onicocriptosis), la cura definitiva per no patir aquesta patologia tant molesta.

* Sol·licitar informació

Serveis

» Peu de risc (diabètics, artrítics)

Tractament i prevenció de les complicacions que la diabetis pugui causar als peus (vasculopatia i neuropatia diabètica).

Actualment existeix un servei del CatSalut per a pacients diabètics. Som una comunitat de podòlegs adherits i donem atenció als pacients que compleixen els requisits per mantenir cura del peu.

Més informació a CatSalut (Servei Català de la Salut)

* Sol·licitar informació

Serveis

» Estudi informàtic de l’estàtica i de la dinàmica

Els estudis informàtics de l’estàtica i la dinàmica ens ajuden a diagnosticar una possible alteració present a l’aparell locomotor.

Els nostres professionals experimentats detectaran les anomalies que puguin sorgir a l'hora de caminar.

* Sol·licitar informació

Serveis

» Suports plantars a mida (plantilles)

Oferim el servei de plantilles a mida. Les plantilles tenen una durada de deu anys amb una revisió periòdica que garantirà la teva bona marxa.

Els suports plantars, una vegada adaptats, tindràs la sensació de no portar-los (mai haurien de fer mal). Portar un calçat adient és tant important com la nostra pròpia feina a l'hora de confeccionar les plantilles. Sense aquest, no tindrem un èxit garantit.

* Sol·licitar informació

Tractaments que fem als dos centres:

» Quiropòdies

» Berrugues

» Ungles clavades

» Peu de risc

» Ortesis de silicona

» Embenats neuromusculars

* Sol·licitar informació

Comentaris

Leave a Reply