Els nostres serveis

podologia esportiva al Centre Integral de Podologia de Barcelona

Podologia esportiva

Estudi i tractament de les afeccions del peu de l’esportista, amb la finalitat de reduir la incidència de lesions i optimitzar-ne el rendiment esportiu.

El peu és l’element anatòmic que més estrés pateix a la majoria de les activitats esportives, sobretot a les de carrera contínua i salt. És important la prevenció perquè petites alteracions estructurals de l’aparell locomotor poden provocar lesions que poden fer-se cròniques.

podologia pediàtrica al Centre Integral de Podologia de Barcelona

Podologia pediàtrica

És de vital importància controlar l’aparell locomotor durant el creixement dels infants. No hem de fixar-nos només en els peus, també hem de tenir cura de la posició dels turmells, genolls i malucs, que poden provocar alteracions a l’esquena. Nosaltres li donem tota la importància durant el creixement dels infants.

Les visites diagnòstiques del infants (fins 14 anys) són gratuïtes, on tindràs l’opinió global de la biomecànica del nen o nena.

quiròpodies al Centre Integral de Podologia de Barcelona

Quiropòdies (berrugues, fongs, ungles clavades, durícies, etc.)

Oferim tractament de quiropòdies, on treiem de forma ràpida les molèsties dels peus; cura de papil·lomes o berrugues plantars i sobretot el tractament exclusiu de les alteracions biomecàniques amb la tècnica d’Evarist Rodríguez (pioner de la podologia al nostre país) amb el seu sistema de suports plantars a mida (plantilles).

cirurgia ungueal ambulatoria al Centre Integral de Podologia de Barcelona

Cirurgia ungueal ambulatòria

Realitzem cirurgia ambulatòria de les ungles incarnates (onicocriptosis), la cura definitiva per no patir aquesta patologia tant molesta.

peu de risc diàbetics artrítics al Centre Integral de Podologia de Barcelona

Peu de risc (diabètics, artrítics)

Tractament i prevenció de les complicacions que la diabetis pugui causar als peus (vasculopatia i neuropatia diabètica).

Actualment existeix un servei del CatSalut per a pacients diabètics. Som una comunitat de podòlegs adherits i donem atenció als pacients que compleixen els requisits per mantenir cura del peu.

Més informació a CatSalut (Servei Català de la Salut)

estudi informàtic estàtica i dinàmica al Centre Integral de Podologia de Barcelona

Estudi informàtic de l’estàtica i la dinàmica

Els estudis informàtics de l’estàtica i la dinàmica ens ajuden a diagnosticar una possible alteració present a l’aparell locomotor.

Els nostres professionals experimentats detectaran les anomalies que puguin sorgir a l’hora de caminar.

suports plantars a mida plantilles al Centre Integral de Podologia de Barcelona

Suports plantars a mida (plantilles)

Oferim el servei de plantilles a mida. Les plantilles tenen una durada de deu anys amb una revisió periòdica que garantirà la teva bona marxa.

Els suports plantars, una vegada adaptats, tindràs la sensació de no portar-los (mai haurien de fer mal). Portar un calçat adient és tant important com la nostra pròpia feina a l’hora de confeccionar les plantilles. Sense aquest, no tindrem un èxit garantit.

Tractaments que oferim als dos centres:

Quiropòdies

Berrugues

Ungles clavades

Peu de risc

Ortesis de silicona

Embenats neuromusculars